Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

4 persoons camper dwarsbed/garage

Alles heeft deze 4 persoons camper met dwarsbed en garage in zich om uw camperreis onvergetelijk te maken. Waar in Europa u ook heen wilt, deze camper die u kunt huren is erop berekend. Met veel luxe opties aan boord zoals airco en gasoven, een sterke 150 PK Fiat dieselmotor, en een grote garage achterin voor uw bagage.

 

Luxe 4 persoons camper met dwarsbed, garage en airco in het woongedeelte huren

Voorin treft u de zithoek aan met 2 draaibare pilotenstoelen, hiermee maakt u snel en gemakkelijk een mooie rondzit voorin.

De keuken is ruim in een L-vorm gebouwd met daarnaast een toren van een grote koelkast, aparte vriezer en een gasoven voor het afbakken van uw broodje of croissant, 

Daar tegenover treft u de douche en toiletruimte. Deze is zeer slim gecombineerd opgebouwd. Toilet maken en douchen gaat hier prima. 

Het slaapgedeelte bestaat uit een hefbed boven de zithoek. Verder is achterin het ruime twee persoons bed overdwars geplaatst. Maten van het hefbed zijn 1.40m x 2.00m. Maten van het dwarsbed achterin zijn 1.60m x 2.05m. Deze camper is dus ook geschikt voor lange mensen. Het bed achterin is veilig af te sluiten, en dus geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. 

Doordat het dwarsbed achterin wat hoger geplaatst is, is er daaronder ruimte voor al uw bagage. In de ruime garage met twee toegangsluiken kunt u stoelen, tafel en bijvoorbeeld kinderwagen, vouwfietsen en andere bagage kwijt.

Bekijk de foto's voor een eerste indruk of bel Benjamin voor informatie of bezichtiging op afspraak! 085-4019880

 

Luxe 4 persoons camper huren, met garage voorzien van de opties:

 • 160 liter koelkast
 • 26 liter vriezer
 • gasoven met grillfunctie
 • ringverwarming op gas
 • warmwaterboiler op gas
 • 12 volt woongedeelte accu
 • woongedeelte airco
 • zonneluifel
 • fietsenrek voor 4 fietsen
 • Schoonwatertank
 • douche en toilet
 • dwarsbed 2 personen achterin
 • hefbed 2 personen
 • achteruitrijcamera
 • cabine airco
 • cruise control
 • 150 PK Fiat motor
 • 6 versnellingen
De huurprijzen voor de 4 persoons camper zijn seizoensafhankelijk. Wij hanteren een laag en een hoogseizoensprijs. Kijk op de reserveringskalender welke seizoensprijs gehanteerd wordt in de door u gewenste periode.
 

De huurprijzen zijn inclusief:

 

 • Onbeperkte kilometers. U hebt dus alle vrijheid om te gaan waar u wilt.
 • Vervangende camper bij pech of schade en dus zorgenvrij vakantie houden. U voltooit uw vakantie altijd in een vergelijkbare camper. (Lees onze voorwaarden voor nadere informatie over pechhulp en vervangend vervoer)
 • Campernavigatie van TomTom. Eenvoudig te bedienen, en nu met een database van meer dan 20.000 campings en camperstandplaatsen.
 • Stalling van uw auto. Uw kostbare bezit staat tijdens uw vakantie veilig, schoon en droog.
 • Uitgebreide basisinventaris. U kunt direct op stap met uw huurcamper, aan alle huishoudelijke zaken is gedacht.
 • 2x Gasfles met 10,5 kg vulling.

Verder bieden wij een aantal interessante opties:

 
 • Elektrische lichtgewicht vouwfietsen voor €40,- per week.
  Deze vouwfietsen hebben een bereik van 40-60 km. De fietsen kunnen makkelijk achterin de bergruimte opgeborgen worden. Dit is een goede optie als u twijfelt over uw eigen (zware) fietsen mee te nemen
   
 • Schoonmaak binnezijde compleet voor €70,-
  U kunt maximaal genieten van uw vakantie! U levert de camper veegschoon en leeg op en wij doen de rest. 
   
 • Stoelen en campingtafel voor €29,- per huurperiode.
  Luxe toelen met perfect zitcomfort en een campingtafel met verstelbare pootjes, zodat deze ook op ongelijke grond stabiel staat
   
 • Gas BBQ inclusief gas voor €29 per huurperiode.
  Op deze Safari Barbeque kunt u op de camping heerlijk buiten grillen op de bakplaat met anti-aanbaklaag. Het verbruikte gas zit bij de prijs inbegrepen. 
 
Om alle zaken die samenhangen met het huren van een luxe camper helder te hebben, zijn er huurvoorwaarden. Voordat u een camper bij ons huurt, is het verstandig uzelf goed te informeren.
 
 
U kunt de voorwaarden van Ventura Campers als PDF-bestand bekijken en eventueel uitprinten.
Omdat wij een echt huis op wielen verhuren, heeft Ventura Campers ook voor een uitgebreide basisinventaris gezorgd. Gewoon bij de prijs inbegrepen. Deze basisinventaris is verdeeld in 3 groepen: keukeninventaris, huishoudinventaris en camperinventaris. Hebt u speciale wensen wat betreft de inventaris of mist u iets, neem dan van tevoren contact met ons op. U hoeft verder alleen uw persoonlijke zaken mee te nemen. In deze 4 persoonscamper huren zit als inventaris:
 
 
Keukeninventaris:
pannenset, koekenpan, 6-persoons servies, 6 limonadeglazen, 4 bierglazen, 3 wijnglazen, 6-persoons bestekset, vleesmes, broodmes, rasp, opscheplepels, garde, spatel, snijplank, schilmesje, 2 onderzetters, pannenlapset, slakom, theepot, vergiet, maatbeker, kaasschaaf, blikopener, kurkentrekker, fluitketel, broodmandje, eierprikker, filterhouder, 3 opbergbakken.
 
 
Camperinventaris:
TomTom Live campernavigatie, brandblusser, gasflessleutel, hamer, oprijblokken, kleine waterpas, zaklamp, beschrijving apparatuur met foto’s, autodocumenten, verzekeringspapieren, verloopstekker CEE, kabelhaspel (25m), ehbo-set, gevarendriehoek, hesjes, gasfles (10,5 kg), chemisch-toiletvulling, waterslang.
 
 
Huishoudinventaris:
latex handschoenen, aansteker, schaar, stoffer en blik, huisbezem, emmer, dweildoek, afwasmiddel, afwasteil, vuilniszakken, waslijn (4m), wasknijpers, toiletpapier.
Waneer kan ik de camper ophalen?
De huurperiode loopt van vrijdagmiddag 15:30u tot vrijdagmorgen 10:00u. De tijd die ertussen zit hebben wij nodig om de camper technisch te controleren of repareren en de binnenzijde te reinigen. Als de camper eerder klaarstaat informeren wij u telefonisch op de dag van ophalen.  Wij verhuren alleen per hele week, en in het hoogseizoen per 2 weken. Alleen last-minute zijn losse dagen te boeken.
 
Waarom een campervakantie? 
Als u met een camper op pad gaat, bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. U hebt uw vakantiehuis, en daarmee uw persoonlijke spullen en etenswaren, altijd bij u. En is het slecht weer op uw locatie, dan vertrekt u gewoon richting de zon.
 
Welke camper past bij u? 
Er zijn verschillende campertypes te huur. U kunt ervoor kiezen een camper te huren die precies past bij het aantal personen van uw reisgezelschap, maar als u meer comfort of ruimte wilt, ga dan voor een maatje groter of luxer.
 
Rijden met een camper, kan ik dat wel? 
Rijden met een camper is door de grotere afmetingen anders dan met een personenauto. U kunt, als u dat wenst, langskomen voor een proefrit in een van onze huurcampers. U zult zien dat het overzicht en rijcomfort uitstekend zijn. Standaard heeft de 2-persoons huurcamper al grotere spiegels en een achteruitrijcamera. Voor het achteruit rijden met de camper raden wij aan om uw passagier uit te laten stappen om te kijken of alles goed gaat.
 
Omgaan met een camper, kan ik dat wel? 
Instructies maken dingen bruikbaar! Voor vertrek krijgt u van ons een mondelinge toelichting voor een goed gebruik van de camper. Verder ontvangt u voor aanvang van de huurperiode een handig instructieboek. Als u dit doorleest, bent u goed voorbereid.
 
Waar kan ik het beste overnachten met de camper? 
In Europa kunt u kiezen om te overnachten op een camperplaats, een camping, of in de vrije natuur. Camperplaatsen zijn parkeerplaatsen op mooie locaties waar u gratis of tegen een kleine vergoeding kunt overnachten. Zij hebben meestal enkele voorzieningen als een afvallozing en een watertappunt. Op de camping staan is het meest geschikt als u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen of een wasserette. Verder is er voor kinderen vaak wat vertier te vinden. Wildkamperen is in sommige landen toegestaan. Daar zet u uw camper op de mooiste plekjes en geniet u van de vrijheid.
 
Boodschappen doen of de stad in, gaat dat wel met een camper? 
Bij de meeste grote supermarkten is parkeren met een camper geen probleem. Zorg in ieder geval dat u uw boodschappen hebt gedaan voordat u zich settelt op de overnachtingsplaats. In de stad zijn niet alle parkeerplaatsen ingesteld op campers. U zult dus soms wat verder van het centrum af moeten parkeren. U kunt er ook voor kiezen om de stad te bezoeken met het openbaar vervoer of de fiets.
 
Een camperreis maken, hoe doe ik dat? 
Als u een camperreis gaat maken, kunt u ervoor kiezen een bestemming te bepalen en de reisroute open laten. Er is dan ruimte voor uitstapjes tijdens de reis en een wisselende snelheid van reizen. Als u een bepaald gebied wilt verkennen, reist u er het beste in een keer naartoe. Vervolgens reist u dan door het gebied in kleinere etappes. De manier en snelheid van reizen is afhankelijk van de reisduur en wat uw interesses zijn. Plan ook enkele rustdagen, bijvoorbeeld in het weekend.
 
Wat te doen bij pech of schade onderweg? 
Ons jong en goed onderhouden wagenpark is erg bedrijfszeker. Voor schade of een technisch mankement tijdens uw vakantie hebben wij een uitstekende pechhulpservice. Deze helpt u in korte tijd weer op weg. Mocht de camper niet binnen 4 dagen te repareren zijn, dan wordt er voor een vervangende en vergelijkbare camper gezorgd.
 
Als u nog vragen heeft, stuur ons dan een email of bel ons! 085-4019880
 
Kies een periode
Week Prijs
Beschikbaar Bezet