Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

6 persoons camper huren

In 2017 hebben we onze campervloot vernieuwd: Onze 6 persoons camper is niet meer beschikbaar, maar onze 5 persoons camper is nog wel beschikbaar!

5 persoons camper

Met het hele gezin op avontuur? Het kan met onze 6 persoons camper. Deze is er helemaal op ingericht om met 6 personen te reizen en te overnachten. De luxe en lichte afwerking van deze 6 persoons camper, zorgen voor een ruimtelijk gevoel. U reist comfortabel naar uw bestemming met 4, 5 of 6 personen. (Bent u op zoek naar een ruime camper voor 4 personen of minder? Dan zijn onze 4-persoons campers meer geschikt voor u. Deze 6-persoons camper is namelijk erg compact gebouwd om het gewicht zo laag mogelijk te houden.)

Bekijk nu ook onze last-minute aanbiedingen voor deze camper!

 

De Bürstner Ixeo Time IT650 is bij uitstek geschikt om met 6 personen op reis te gaan. Slim ingedeeld met een hefbed boven de zithoek, de ombouw van zithoek naar bed en een vast frans bed achterin met lage instap.

De keuken is bijna als thuis, met een 3-pitskooktoestel, spoelbak met warm stromend water en natuurlijk de ruime koelkast met vriesvak

Het ruime 2 persoonsbed zit achterin en heeft een vaste plaats in het interieur, met lage instap. Wilt u met 4 personen reizen? Het  2 persoons hefbed boven de zithoek trekt u in een handbeweging naar beneden. Laat de tafel bij de zithoek zakken en creëer zo een vijfde en zesde slaaplaats.

Douchen en toilet maken kan in de aparte doucheruimte met toilet

Bekijk de foto's voor een eerste indruk van de camper die u wilt huren!

De 6 persoons camper  is voorzien van:

· 104 liter koelkast
· 11,5 liter vriezer
· ringverwarming
· warmwatervoorziening
· 12V accu voor het woongedeelte
· laag 2-persoonsbed achterin
· zonneluifel
· douche en cassettetoilet
· schoonwatertank
· vuilwatertank
· fietsendrager voor 4 fietsen
· cabineairco
· cruisecontrol

Wilt de 6 persoons camper huren en weten wat de camper standaard meekrijgt in de verhuur? Klik dan op het tabblad prijzen en inventaris!

De huurprijzen voor de 6-persoons camper zijn seizoensafhankelijk. Wij hanteren een laag  en een hoogseizoensprijs. Kijk op de reserveringskalender welke seizoensprijs gehanteerd wordt in de door u gewenste periode. 
 

De huurprijzen zijn inclusief:

· Onbeperkte kilometers. U hebt dus alle vrijheid om te gaan waar u wilt.
· Vervangende camper bij pech of schade en dus zorgenvrij vakantie houden. U voltooit uw vakantie altijd in een vergelijkbare camper. (Lees onze voorwaarden voor nadere informatie over pechhulp en vervangend vervoer)
· Campernavigatie van TomTom. Eenvoudig te bedienen, en nu met een database van meer dan 20.000 campings en camperstandplaatsen.
· Stalling van uw auto. Uw kostbare bezit staat tijdens uw vakantie veilig, schoon en droog.
· Uitgebreide basisinventaris. U kunt direct op stap met uw huurcamper, aan alle huishoudelijke zaken is gedacht.
· 2x Gasfles met 10,5 kg vulling.

Om alle zaken die samenhangen met het huren van een camper helder te hebben, zijn er huurvoorwaarden. Voordat u de 6 persoons camper bij ons huurt, is het verstandig uzelf goed te informeren.

U kunt de voorwaarden van Ventura Campers als PDF-bestand bekijken en eventueel uitprinten.

 

Omdat wij een echt huis op wielen verhuren, heeft Ventura Campers ook voor een uitgebreide basisinventaris gezorgd. Gewoon bij de prijs inbegrepen. Deze basisinventaris is verdeeld in 3 groepen: keukeninventaris, huishoudinventaris en camperinventaris. Hebt u speciale wensen wat betreft de inventaris of mist u iets, neem dan van tevoren contact met ons op. U hoeft verder alleen uw persoonlijke zaken mee te nemen. In de 6 peroons camper zit als inventaris:

Keukeninventaris: 
pannenset, koekenpan, 6-persoons servies, 6 limonadeglazen, 4 bierglazen, 3 wijnglazen, 6-persoons bestekset, vleesmes, broodmes, rasp, opscheplepels, garde, spatel, snijplank, schilmesje, 2 onderzetters, pannenlapset, slakom, theepot, vergiet, maatbeker, kaasschaaf, blikopener, kurkentrekker, fluitketel, broodmandje, eierprikker, filterhouder, 3 opbergbakken.

Camperinventaris:
TomTom Live campernavigatie, brandblusser, gasflessleutel, hamer, oprijblokken, kleine waterpas, zaklamp, beschrijving apparatuur met foto’s, autodocumenten, verzekeringspapieren, verloopstekker CEE, kabelhaspel (25m), ehbo-set, gevarendriehoek, hesjes, gasfles (10,5 kg), chemisch-toiletvulling, waterslang.

Huishoudinventaris:
latex handschoenen, aansteker, schaar, stoffer en blik, huisbezem, emmer, dweildoek, afwasmiddel, afwasteil, vuilniszakken, waslijn (4m), wasknijpers, toiletpapier.

Waarom een campervakantie?
Als u met een camper op pad gaat, bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. U hebt uw vakantiehuis, en daarmee uw persoonlijke spullen en etenswaren, altijd bij u. En is het slecht weer op uw locatie, dan vertrekt u gewoon richting de zon.

Welke camper past bij u?
Er zijn verschillende campertypes te huur. U kunt ervoor kiezen een camper te huren die precies past bij het aantal personen van uw reisgezelschap, maar als u meer comfort of ruimte wilt, ga dan voor een maatje groter of luxer.

Rijden met een camper, kan ik dat wel?
Rijden met een camper is door de grotere afmetingen anders dan met een personenauto. U kunt, als u dat wenst, langskomen voor een proefrit in een van onze huurcampers. U zult zien dat het overzicht en rijcomfort uitstekend zijn. Standaard heeft deze 6 persoons huurcamper al grotere spiegels voor een goed overzicht.

Omgaan met een camper, kan ik dat wel?
Instructies maken dingen bruikbaar! Voor vertrek krijgt u van ons een mondelinge toelichting voor een goed gebruik van de camper. Verder ontvangt u 2 weken voor aanvang van de huurperiode een handig instructieboek. Als u dit doorleest, bent u goed voorbereid.

Waar kan ik het beste overnachten met de camper?
In Europa kunt u kiezen om te overnachten op een camperplaats, een camping, of in de vrije natuur. Camperplaatsen zijn parkeerplaatsen op mooie locaties waar u gratis of tegen een kleine vergoeding kunt overnachten. Zij hebben hooguit enkele voorzieningen als een afvallozing en een watertappunt. Op de camping staan is het meest geschikt als u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen of een wasserette. Verder is er voor kinderen vaak wat vertier te vinden. Wildkamperen is in sommige landen toegestaan. Daar zet u uw camper op de mooiste plekjes en geniet u van de vrijheid.

Boodschappen doen of de stad in, gaat dat wel met een camper?
Bij de meeste grote supermarkten is parkeren met een camper geen probleem. Zorg in ieder geval dat u uw boodschappen hebt gedaan voordat u zich settelt op de overnachtingsplaats. In de stad zijn niet alle parkeerplaatsen ingesteld op campers. U zult dus soms wat verder van het centrum af moeten parkeren. U kunt er ook voor kiezen om de stad te bezoeken met het openbaar vervoer of de fiets.

Een camperreis maken, hoe doe ik dat?
Als u een camperreis gaat maken, kunt u ervoor kiezen een bestemming te bepalen en de reisroute open laten. Er is dan ruimte voor uitstapjes tijdens de reis en een wisselende snelheid van reizen. Als u een bepaald gebied wilt verkennen, reist u er het beste in een keer naartoe. Vervolgens reist u dan door het gebied in kleinere etappes. De manier en snelheid van reizen is afhankelijk van de reisduur en wat uw interesses zijn. Plan ook enkele rustdagen, bijvoorbeeld in het weekend.

Wat te doen bij pech of schade onderweg?
Ons jong (maximaal 2 jaar oud) en goed onderhouden wagenpark is erg bedrijfszeker. Voor schade of een technisch mankement tijdens uw vakantie hebben wij een uitstekende pechhulpservice. Deze helpt u in korte tijd weer op weg. Mocht de camper niet binnen 4 dagen te repareren zijn, dan wordt er voor een vervangende en vergelijkbare camper gezorgd.

Kies een periode
Week Prijs
Beschikbaar Bezet