Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Blog

De voordelen van het huren van een camper

De voordelen van het huren van een camper

U denkt erover om een camper te kopen? Huur eerst eens een camper, dan kunt u ontdekken of vakanties met een camper wat voor u zijn. Vakanties vieren met een camper is echt anders dan als u op vakantie gaat naar een hotel maar ook anders dan een vakantie met tent, boot of caravan. Het is comfortabeler, vrijer en meer ontspannen. Aan de andere kant zitten er ook wat nadelen aan die we ook zullen benoemen in deze blog.

De voordelen van een vakantie met een camper

Een camper geeft enorm veel vrijheid. Als u wilt vertrekken is dat een kwestie van de sleutel omdraaien en gaan. En als het regent op uw bestemming gaat u gewoon ergens anders heen. Met een camper hebt u al uw benodigdheden altijd bij u, zelfs als u aan het rijden bent. En omdat camperplaatsen vaak geen aankomst- en vertrektijden hanteren kunt u bijzonder ontspannen reizen.

Een ander voordeel van een camper, ten opzichte van een caravan, is dat het veel comfortabeler rijdt. U hebt een goed overzicht op de weg en doordat de toegestane rijsnelheid gelijk is aan een personenauto kunt u lekker doorrijden. Ook parkeren gaat veel gemakkelijker dan met een camper, zeker met onze campers die standaard voorzien zijn van een achteruitrijcamera.

De nadelen van een camper?

Een camper is vaak te hoog bij parkeergarages. Dit betekent dat parkeren in de binnenstad soms wat moeilijk kan worden. Ook is het wat lastig keren met een camper. Campernavigatie (bij ons gratis!) zorgt er wel voor dat u niet in doodlopende straten terecht komt en is daarmee echt een voordeel ten opzichte van gewone navigatie.

Een camper bezitten is niet heel goedkoop. Als u maar een paar weken per jaar met de camper op vakantie wilt is het huren van een camper veel goedkoper. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud worden dan allemaal voor u geregeld waardoor u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Als u er over twijfelt om een camper te kopen, huur dan altijd eerst een camper om te bekijken of het u bevalt!

Datum: 19 mei 2015
Author: Benjamin Koelewijn
Tags: