Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Blog

Onbeperkt kilometers bij het camper huren en andere voordelen bij Ventura camperverhuur

Eén van de voordelen van het huren van een camper bij Ventura is het onbeperkt kilometers bij het camper huren. Het grote voordeel van onbeperkt kilometers is dat je minder hoeft te plannen en dus meer vrijheid hebt bij je reis. Als je onderweg een andere route bedenkt is afstand niet belangrijk.

Niet alleen onbeperkt kilometers bij het camper huren, ook gratis campernavigatie 

Helaas voldoet gewone autonavigatie niet altijd voor een camper. Zo heeft campernavigatie een database van alle campings en camperstandplaatsen. Bij de campers van Ventura krijgt u niet alleen onbeperkt kilometers, ook krijgt u gratis campernavigatie van TomTom meegeleverd.

Stalling van uw auto

Bij het camper huren kunt u uw auto bij Ventura stallen. Uw auto staat dan tijdens uw vakantie veilig en droog in een beveiligde stalling. Zodat u helemaal kunt genieten van uw vakantie.

Uitgebreide basisinventaris

Wij verhuren niet zomaar campers, wij verhuren een huis op wielen. Daarom zorgt Ventura voor een uitgebreid basisinventaris dat gewoon bij de prijs is inbegrepen. U hebt dus alle vrijheid door onbeperkt kilometers bij het camper huren, u vindt altijd een camping met onze campernavigatie en u hoeft ook nog nergens aan te denken door ons camperinventaris. Het inventaris bestaat uit:

Keukeninventaris met een pannenset, koekenpan, glazen, bestek, en meer…

Camperinventaris met TomTom, brandblusser, hamer, oprijblokken, zaklamp, gevarendriehoek en nog veel meer.

Huishoudinventaris met huishoudhandschoenen, aansteker, afwasmiddel, vuilniszakken en nog veel meer.

Zijn dit alle voordelen van Ventura? Nee, er zijn nog veel meer voordelen zoals gratis vervangende camper bij pech, standaard parkeercamera’s op de campers en nog veel meer. Ook een camper huren bij Ventura? Reserveren kan hier!

Datum: 18 juni 2014
Author: Benjamin Koelewijn
Tags: ventura , onbeperkt kilometers , camperhuur ,