Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Camper verhuur

Avontuurlijke tochten door de natuur, lange zomeravonden en pittoreske stadjes bezoeken. Vrijheid om te doen wat u wilt, dat is vakantie met een camper. En met camper verhuur hoeft u niet veel geld te investeren en hebt u toch de beschikking over een luxe camper met onbeperkt kilometers. Bent u ook op zoek naar vrijheid en dus op zoek naar camper verhuur in ? Dan bent u hier op de juiste plaats. Camper verhuur Ventura, luxe campers voor een lage prijs.

Camper verhuur in voor elke doelgroep

Of uw budget nou hoog of laag is, of u met 2 of met 6 personen op vakantie wilt, Camper Verhuur Ventura heeft een geschikte camper voor u. We hebben campers voor 2-, 4- of 6 personen en ook een extra luxe variant van de 4 persoonscamper voor als u ook op vakantie de zelfde luxe wilt hebben als u thuis hebt.

De voordelen van Camper Verhuur Ventura

Met het huren van een camper zit u nergens aan vast, hoeft u geen tijd te besteden aan onderhoud en kunt u gewoon direct op pad. Onze campers hebben een compleet basisinventaris zodat u direct kunt vertrekken. Bij het huren van een camper krijgt u bij Ventura camper verhuur:

  • Onbeperkt kilometers bij het camperverhuur
  • Campernavigatie
  • Een vervangende camper bij pech of schade
  • Een beveiligde stalling van uw auto
  • Direct online reserveren

Camper verhuur met de luxe van thuis

Campers van Ventura zijn uitgerust met een grote koelkast, een vriezer, cruisecontrol, airco en achteruitrijcamera. Ventura camper verhuur heeft al jaren ervaring met camperverhuur en weet dus precies hoe de ideale campervakantie er uit ziet. Wij zorgen voor een onbezorgde en onvergetelijke vakantie vanuit Barneveld. Ook genieten van een onvergetelijke campervakantie? Reserveer dan nu online.