Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Camper verhuur oktober

Camper verhuur oktober

Wilt u een camper huren voor in de periode oktober? Ga er lekker op uit met een volledig ingerichte camper van Camper verhuur Ventura. In de camper is een uitgebreide inventaris aanwezig. Of u nu met een kleine groep van twee personen gaat of met een grote groep van vijf personen, een camper huren in oktober, het kan met een camper van Camper verhuur Ventura. Door onze betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service komen klanten telkens bij ons terug.

Camper huren in oktober prijzen

Wilt u een camper huren in oktober voor een goede prijs? Dat is mogelijk bij Camper verhuur Ventura. Wij geloven dat er voor eenieder ongeacht het budget, men er gezellig op uit moet kunnen gaan. U kunt een camper huren in oktober in diverse luxe uitvoeringen. Wilt u een camper huren in oktober met extra 12V accu en panorama voorruit? Daar beschikt onze extra luxa camper van! Alle campers van Ventura zijn volledig ingericht, inclusief inventaris. 

Camper huren in oktober, volledig ingericht 

Hoe fijn is het wanneer u nergens aan hoeft te denken bij het huren van een camper en lekker op reis kan gaan. Alle campers van Camper verhuur Ventura zijn volledig ingericht. Er is onder andere een 150 liter koelkast aanwezig, een oven met grill functie, airco en cruise control. Bekijk de volledige inventaris per camper onder het tabblad 'basisinventaris'. Een camper huren voor de maand oktober wordt een waar plezier dankzij Camper verhuur Ventura.

Camper huren in oktober

Wilt u de natte en koude periode aan het einde van het jaar overslaan? Ontdek met één van onze campers het prachtige zonnige zuiden of ga op reis naar het noorden en geniet hier van de natuur met een camper. Met onze campers kunt u namelijk onbeperkte kilometers maken. Bekijkt u onze beschikbaarheid hier in oktober. Camper huren in oktober? Rij zo ver als u wilt en geniet van het prachtige uitzicht. 

Service bij Ventura

Om te zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van een camperreis, bieden wij u de beste service. Met onze campers kunt u onbeperkte kilometers maken. Onze campers komen standaard met campernaviagtie. Wij zorgen voor u wanneer u onderweg bent. Heeft u pech onderweg of bent u betrokken geweest bij een ongeval? Wij bieden gratis een vervangende camper aan. Bij Camper verhuur Ventura kunt een camper huren in oktober met de beste service. 

Wilt u een camper huren in oktober en een prachtige camperreis maken? Bekijk direct de beschikbaarheid van onze campers. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen op afspraak. Wij zijn gevestigd in Barneveld. Verder kunt u voor meer informatie het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!