Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Camperverhuur

Een ondergaande zon bij de zee, een gesprek met de lokale bevolking. Op reis gaan met de camper gaat om ontdekken, beleven en vrijheid. Geen planning, maar rondzwerven. Geen stress maar totale ontspanning. De natuur bewonderen in het hoge noorden of genieten van de zon in het warme zuiden. Bent u ook op zoek naar die vrijheid en bent u dus op zoek naar een bedrijf in camperverhuur? Dan bent u bij Ventura camperverhuur aan het goede adres.

De voordelen van camperverhuur 

De voordelen van camperverhuur boven het kopen van een camper? U hoeft geen tijd te besteden aan het onderhoud van de camper en kunt gewoon direct op pad. Daarnaast zitten er nog veel meer voordelen aan de camperverhuur van Ventura. Bij ons heeft u betrouwbare en luxe uitgeruste campers voor relatief lage prijzen! Verder krijgt u bij ons:


  • Onbeperkt kilometers bij het camperverhuur
  • Campernavigatie
  • Een vervangende camper bij pech of schade
  • Een beveiligde stalling van uw auto
  • Direct online reserveren

Camperverhuur voor elke doelgroep

Ventura camperverhuur heeft campers voor elke doelgroep, zo hebben wij 2-persoonscampers voor een geweldige vakantie samen. Gaat u met 3 of 4 mensen op vakantie? Dan hebben wij voor u een 4-persoonscamper te huur, daarnaast hebben we ook een extra luxe 4-persoonscamper voor als u ook op vakantie van alle luxe van thuis wilt genieten. Als laatste heeft Ventura camperverhuur ook een 6-persoonscamper voor als u met een wat groter gezelschap op reis gaat. 

Camperen met de luxe van thuis

Onze campers zijn luxe uitgerust met bijvoorbeeld een grote koelkast en vriezer, cruisecontrol, airco en achteruitrijcamera. Ventura camperverhuur heeft jaren ervaring met de verhuur van campers en weet dus precies hoe de ideale campervakantie eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u een onbezorgde en onvergetelijke vakantie krijgt. Wilt u ook genieten van een onvergetelijke vakantie? Reserveer dan razendsnel online!
Camper verhuur Camper huren 2019