Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Fiat camper huren

U wilt een Fiat camper huren en kwam terecht bij Camper Verhuur Ventura. Onze Bürstner campers zijn gebaseerd op de Fiat Ducato en hebben dezelfde goede rij-eigenschappen en motorische eigenschappen maar met extra veel luxe en comfort. Bij ons krijgt u dus gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid van een bekende fabrikant, met de luxe van thuis.

2persoonscamper huren4persoonscamper huren6persoonscamper huren4persoons luxe camper huren

De voordelen van onze Bürstner campers huren

  • Slimme, praktische en comfortabele indeling
  • Modern design
  • Betrouwbare techniek

Bürstner is samen met Hymer de grootste camperfabrikant van Europa. Dat is niet voor niks, de betrouwbare campers, gebaseerd op een Fiat onderstel, hebben een modern design en slim, praktisch interieur. Bürstner is daarnaast altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe- en verbetering van bestaande modellen.

Iedere Bürstner camper biedt, onder andere door de Fiat basis, het hoogste comfort, zodat u ook tijdens uw vakantie kunt genieten van het comfort van thuis en tegelijk de vrijheid hebt van een mobiel huis. Wij hebben de keuze voor Bürstner campers bewust gemaakt. Ze zijn betrouwbaar, ruim en bieden alle comfort. Wilt u dus een Fiat camper huren, zoek niet verder, maar huur een Bürstner gebaseerd op de Fiat Ducato.

De verschillende Bürstner campers die u kunt huren

We hebben diverse campers te huur; de 2-persoonscamper voor als u samen op vakantie gaat. De 4-persoonscamper als u met meer personen op reis gaat en als u extra luxe wilt hebben wij ook nog de extra luxe 4 persoonscamper. Gaat u met het hele gezin dan is onze Bürstner 6 persoonscamper de camper die u zoekt. U krijgt onbeperkt kilometers en gratis campernavigatie bij de huur van een camper.

Onze locatie

Wilt u bij ons een Bürstner camper huren, gebaseerd op een Fiat Ducato? Dat kan, we zijn gevestigd in Barneveld, centraal gelegen op de grens van Utrecht en Gelderland. U kunt bij ons uw auto stallen en krijgt een handige instructie over het gebruik van de camper.