Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Huren van een camper

Het huren van een camper is bij Ventura camper-verhuur mogelijk. Wilt u een camper huren? Het huren van een camper bij ons is dan mogelijkheid. Wij verhuren campers voor 2, 4 of 6 personen.Wij vinden betrouwbaarheid, kwaliteit en service belangrijk en doordat we diverse extra’s bieden bij het camper huren zoals gratis campernavigatie, een compleet ingerichte camper en onbeperkte kilometers, komen onze klanten telkens weer bij ons terug.
 

Als u erover nadenkt om met z’n vieren op een camper vakantie te gaan, als eerst gefeliciteerd! U heeft de meest relaxte en vrij vakantie uitgezocht die mogelijk is. Zeker bij Ventura Campers, onze 4 persoons camper is het neusje van de zalm.

Met de camper op reis is geweldig! U verblijft voor enige tijd in een mobiel huis en voor u een camper huurt, wilt u natuurlijk wel weten wat u nu precies huurt. Deze pagina gaat u alles vertellen over de 4 persoonscamper die we in ons bezit hebben!  

Basisinventaris 4 persoons camper

Omdat wij een echt huis op wielen te huur aanbieden, heeft Ventura Campers ook voor een uitgebreide basisinventaris gezorgd. Gewoon bij de prijs inbegrepen. Deze basisinventaris is verdeeld in 3 groepen: keukeninventaris, huishoudinventaris en camperinventaris. Hebt u speciale wensen wat betreft de inventaris of mist u iets, neem dan van tevoren contact met ons op. U hoeft verder alleen uw persoonlijke zaken mee te nemen. In de 4 persoons camper zit als inventaris:
 
Keukeninventaris:
 
pannenset, koekenpan, 6-persoons servies, 6 limonadeglazen, 4 bierglazen, 3 wijnglazen, 6-persoons bestek set, vleesmes, broodmes, rasp, opscheplepels, garde, spatel, snijplank, schilmesje, 2 onderzetters, pannenlapjes, slakom, theepot, vergiet, maatbeker, kaasschaaf, blikopener, kurkentrekker, fluitketel, broodmandje, eierprikker, filterhouder, 3 opbergbakken.
 
Camperinventaris:
 
TomTom Live campernavigatie, brandblusser, gasflessleutel, hamer, oprijblokken, kleine waterpas, zaklamp, beschrijving apparatuur met foto’s, autodocumenten, verzekeringspapieren, verloopstekker CEE, kabelhaspel (25m), EHBO-set, gevarendriehoek, hesjes, gasfles (10,5 kg), chemisch-toiletvulling, waterslang.
 
Huishoudinventaris:
 
latex handschoenen, aansteker, schaar, stoffer en blik, huisbezem, emmer, dweildoek, afwasmiddel, afwasteil, vuilniszakken, waslijn (4m), wasknijpers, toiletpapier.

Overige voordelen van de 4 persoons camper

De 4 persoons camper die u bij ons kunt huren is voorzien van:
 
· 150 liter koelkast
· 26 liter vriezer
· oven met grillfunctie
· ringverwarming
· warmwatervoorziening
· 12V accu voor het woongedeelte
· laag 2-persoonsbed achterin
· zonneluifel
· douche en cassettetoilet
· schoonwatertank
· vuilwatertank
· fietsendrager voor 4 fietsen
· achteruitrijcamera
· cabineairco
· cruisecontrol
 
Zoals u kunt lezen, heeft deze camper als wat u nodig heeft om een onbezorgde vakantie tegemoet te gaan! Mist u iets? Geef het dan vooral door! Er is vrijwel altijd iets te regelen!
 
Als u een vier persoons camper huurt bij ventura-campers uit Barneveld  dan kunt u rekenen op uitstekende service! Standaard wordt de 4 persoons camper geleverd met een onbeperkt aantal kilometers, gratis camper navigatie en vervangend vervoer bij pech of schade. Zelfs uw auto kan veilig worden gestald tijdens uw vakantie in ons wagenpark. Zo kunt u onbezorgd op vakantie en mocht er onverhoopt iets zijn bent u er ook van verzekerd dat het allemaal keurig wordt opgelost!
 
Camper 4 personen
 
 

Huren van een camper prijzen

Bij Camper-verhuur Ventura is het huren van een camper ook mogelijk voor de mensen met een lager budget. Wij hanteren erg nette prijzen voor het huren van een camper. Wilt u extra luxe zoals een groot panorama vooruit dan kunt u ook kiezen voor het huren van een camper met luxe bij Ventura. Bij Ventura huurt u compleet ingerichte campers. Voor het huren van een camper bent u hier op het juiste adres.

Het huren van een camper die ook compleet ingericht is

Als u kiest voor het huren van een camper dan bent u bij Ventura op het juiste adres. De campers van Ventura  zijn voorzien van een sterke motor, hebben koelkasten met een inhoud van 150 liter, een oven met grillfunctie, ringverwarming, zonneluifels en luxe extra's zoals achteruitrijcamera, cabineairco en cruisecontrol. Deze luxe krijgt u alleen als u kiest voor het huren van een camper bij Ventura.

Huren van een camper

Of u nu naar Portugal gaat om de winter door te brengen, de rust zoek in Finland of naar het zuiden van Italië gaat. Uw vakantie start in Ede bijvoorbeeld met een gehuurde camper van Ventura. Vrijheid en comfort staan bij Ventura op nummer één en dat merkt u de hele vakantie door en door. Ventura camper-verhuur is gevestigd in Barneveld.

Huren van een camper, over Ventura Camper-verhuur

Bij Ventura Camper Verhuur zit goede service bij het huren van een camper in. Denk aan onbeperkt kilometers waardoor afstand geen probleem meer vormt. Ook campernavigatie hoort bij de standaarduitrusting en mocht u pech krijgen met de camper dan hoeft u uw vakantie niet af te breken maar krijgt u gratis een vervangende camper aangeboden. Wilt u een camper huren dan kunt u deze direct reserveren via de website. Of u kunt ervoor kiezen om eerst meer informatie aan te vragen via het contactformulier op onze website.