Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Luxe camper huren Ede

Wilt u een luxe camper huren in Ede om een mooie camperreis te maken? Bij Camper verhuur Ventura kunt u een luxe camper huren inclusief compleet verzorgde inventaris! Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons voorop. Daarom bieden wij diverse gratis extra's. Een luxe camper huren voor 2, 4 of 6 personen? Reis zo ver u wilt dankzij onze gratis campernavigatie en onbeperkte kilometers! Niet voor niets komen onze klanten telkens bij ons terug.

Luxe camper huren prijzen

Bij Camper verhuur Ventura Ede vinden wij dat een luxe camper huren voor iedereen mogelijk moet zijn. U kunt een compleet ingerichte luxe camper huren voor een eerlijke prijs. Door ons ruime aanbod kunt u kiezen welke camper het beste bij uw budget past. Wilt u een extra luxe camper huren? Deze komt inclusief panaroma voorruit en een extra 12V accu. 

Compleet ingerichte luxe camper huren

Niets is zo makkelijk als een compleet ingerichte luxe camper huren. Onze campers zijn allemaal voorzien van een sterke motor, een 150 liter koelkast, ringverwarming, zonneluifel, oven met grillfunctie en meer! Om u het reizen zo comfortabel mogelijk te maken is de camper ook uitgerust met cabineairco, cruisecontrol en achteruitrijcamera. Een luxe camper huren en een mooie reis maken is een waar genot met een van onze campers.

Luxe camper huren Ede

Met een camper zijn de mogelijkheden eindeloos! Reist u naar het zuiden om te overwinteren of wilt u genieten van de prachtige natuur in het noorden? Een luxe camper huren bij Camper verhuur Ventura maakt alles mogelijk. Wij zijn gevestigd in Barneveld, vlakbij Ede.

Waarom kiest u voor Camper verhuur Ventura.

Bij ons staat goede service voorop. Wij doen er alles aan om uw camperreis er een te maken om nooit te vergeten. Dit maken wij mogelijk door het leveren van kwalitatief hoogstaande campers. Onze campers zijn standaard uitgerust met een complete inventaris zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. De inventaris bestaat onder andere uit:

  • Keukeninventaris inclusief pannenset, servies en theepot
  • Huishoudinventaris inclusief toiletpapier, dweil en emmer en afwasmiddel
  • Camperinventaris inclusief campernavigatie, gasfles (10.5 kg.), EHBO-set en verloopstekkers
Natuurlijk is de inhoud van de inventaris veel uitgebreider. Kijk voor de volledige inhoud van de inventaris bij de campers! 

Wilt u een luxe camper huren? U kunt deze direct reserveren via de website! Of vul het contactformulier in voor meer informatie!


camperverhuur Huren van een camper Camper verhuur camper huren