Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Over ons

In 2013 ben ik gestart met het camperverhuurbedrijf Ventura Campers. Dit naar aanleiding van een fantastische camperreis van 3 weken in Canada, het ultieme camperland! Met als achtergrond mijn kennis uit de autobranche en passie voor reizen kan ik u uitstekend adviseren en inspireren!
 
Direct na de start van Ventura Campers voerde ik al onderhoud en reparatie uit aan personenauto's en campers. Als autotechnicus met brede ervaring een logisch vervolg. In 2014 is dit uitgegroeid tot Ventura Carservice.
 
Bij Ventura Campers worden complete camperreizen verzorgd. Met jonge huurcampers, compleet uitgerust en voorzien van alle luxe. Het aanbod betreft jonge campers in verschillende uitvoeringen en luxe-niveaus.
Wij willen het huren van een camper zo gemakkelijk mogelijk maken. Bij ons is alle benodigde inventaris aanwezig, de huurprijs helder zonder verrassingen, en standaard huurt u zonder kilometerbeperking.
 
Hierbij nemen wij de klant uiterst serieus. Voor elke vraag, elke aanvulling, elke opmerking heeft u één aanspreekpunt. Aanvullingen worden direct opgepakt. Zo zorgen we voor een continu verbeterproces. Uw vakantie en auto-onderhoud zonder zorgen, dat zien we graag!
 
Benjamin Koelewijn
 
Eigenaar Ventura Campers en Carservice
 

Kijk bij ons binnen: