Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Ruime 4-persoons camper huren

 

Dag gewaardeerde klanten,

 

Laten we maar met de deur in huis vallen, Ventura Campers stopt ermee. Ventura Campers en Carservice blijft.

In de 8 jaar die achter ons liggen hebben we meer dan 1000 klanten een mooie camperreis bezorgd. Met veel plezier hebben we u altijd onze mooie campers aangeboden die aansloten op uw wensen, en ondertussen genoten van alle reisverhalen en het persoonlijk contact. Maar alles stopt een keer.

Zoals u wellicht weet, bestaat Ventura uit een verhuurbedrijf (Ventura Campers)en de camperwerkplaats (Ventura Carservice). De laatste jaren heeft de werkplaats een groot deel van onze aandacht gevraagd en de werkplaats blijft groeien. Tijd om keuzes te maken en de keuze is gevallen op de werkplaats. Ik ben erachter gekomen dat daar mijn hart ligt en daar de meeste voldoening uit haal. De verhuur van campers stopt dus per direct.

Voor ieder die ik moet teleurstellen voor het zomerseizoen van 2021 heb ik hieronder een lijst van websites waar u terecht kunt voor het huren van een camper. Dit zijn stuk voor stuk bedrijven die ik ken en waarvan ik zeker ben dat ze hoge kwaliteit en service nastreven.

Voor alle vaste klanten die in de toekomst zelf een camper aanschaffen, u bent van harte welkom in onze werkplaats voor onderhoud, accessoire opbouw en reparatie van elke camper!

 

Alle goeds gewenst en tot ziens!

 

https://www.stijkelcampers.nl/Verhuur

https://www.comocampers.nl/

https://www.noorderzon-campers.nl/camperhuren/

 De huurprijzen voor de luxe 4-persoonscamper zijn seizoensafhankelijk. Wij hanteren een laag en een hoogseizoensprijs. Kijk op de reserveringskalender welke seizoensprijs gehanteerd wordt in de door u gewenste periode.
 

De huurprijzen van 2020 voor de luxe 4 persoons camper kunt u vinden in de agenda hiernaast. 
Vink de gewenste weken aan en klik op reserveren. U ziet dan de totaalprijs voor uw periode.

 

De huurprijzen van de luxe 4 persoons camper zijn inclusief:

 

 • Onbeperkte kilometers. U hebt dus alle vrijheid om te gaan waar u wilt.
 • Vervangende camper bij pech of schade en dus zorgenvrij vakantie houden. U voltooit uw vakantie altijd in een vergelijkbare camper. (Lees onze voorwaarden voor nadere informatie over pechhulp en vervangend vervoer)
 • Campernavigatie van TomTom. Eenvoudig te bedienen, en nu met een database van meer dan 20.000 campings en camperstandplaatsen.
 • Stalling van uw auto. Uw kostbare bezit staat tijdens uw vakantie veilig, schoon en droog.
 • Uitgebreide basisinventaris. U kunt direct op stap met uw huurcamper, aan alle huishoudelijke zaken is gedacht.
 • 2x Gasfles met 10,5 kg vulling.

Verder bieden wij een aantal interessante opties:

 
 • Elektrische lichtgewicht vouwfietsen voor €40,- per week.
  Deze vouwfietsen hebben een bereik van 40-60 km. De fietsen kunnen makkelijk achterin de bergruimte opgeborgen worden. Dit is een goede optie als u twijfelt over uw eigen (zware) fietsen mee te nemen
   
 • Schoonmaak binnezijde compleet voor €75,-
  U kunt maximaal genieten van uw vakantie! U levert de camper veegschoon en leeg op en wij doen de rest. 
   
 • Stoelen en campingtafel voor €29,- per huurperiode.
  Luxe toelen met perfect zitcomfort en een campingtafel met verstelbare pootjes, zodat deze ook op ongelijke grond stabiel staat
   
 • Gas BBQ inclusief gas voor €29 per huurperiode.
  Op deze Safari Barbeque kunt u op de camping heerlijk buiten grillen op de bakplaat met anti-aanbaklaag. Het verbruikte gas zit bij de prijs inbegrepen. 
 
Voordat u de luxe 4 persoons camper bij ons huurt, is het verstandig uzelf goed te informeren.

Om alle zaken die samenhangen met het huren van een camper helder te hebben, zijn er huurvoorwaarden. U kunt de voorwaarden van Ventura Campers als PDF-bestand bekijken en eventueel uitprinten.

 Omdat wij een echt vakantiehuis op wielen verhuren, heeft Ventura Campers ook voor een uitgebreide basisinventaris gezorgd. Gewoon bij de prijs inbegrepen. Deze basisinventaris is verdeeld in 3 groepen: keukeninventaris, huishoudinventaris en camperinventaris. Hebt u speciale wensen wat betreft de inventaris of mist u iets, neem dan van tevoren contact met ons op. U hoeft verder alleen uw persoonlijke zaken mee te nemen. De luxe 4 persoons camper die wij verhuren heeft als inventaris:

Keukeninventaris: 
pannenset, koekenpan, 6-persoons servies, 6 limonadeglazen, 4 bierglazen, 4 wijnglazen, 6-persoons bestekset, vleesmes, broodmes, rasp, opscheplepels, garde, spatel, snijplank, schilmesje, 2 onderzetters, pannenlapset, slakom, theepot, vergiet, maatbeker, kaasschaaf, blikopener, kurkentrekker, fluitketel, filterhouder, 3 opbergbakken.

Camperinventaris: 
TomTom Live campernavigatie, brandblusser, gasflessleutel, hamer, oprijblokken, kleine waterpas, zaklamp, beschrijving apparatuur met foto’s, autodocumenten, verzekeringspapieren, verloopstekker CEE, kabelhaspel (25m), ehbo-set, gevarendriehoek, hesjes, gasfles (10,5 kg), chemisch-toiletvulling, waterslang.

Huishoudinventaris:
latex handschoenen, aansteker, schaar, stoffer en blik, huisbezem, emmer, dweildoek, afwasmiddel, afwasteil,afwasborstel, vuilniszakken, waslijn (4m), wasknijpers, toiletpapier.

 Waneer kan ik de camper ophalen?

De huurperiode loopt van vrijdagmiddag 15:30u tot vrijdagmorgen 10:00u. De tijd die ertussen zit hebben wij nodig om de camper technisch te controleren of repareren en de binnenzijde te reinigen. Als de camper eerder klaarstaat informeren wij u telefonisch op de dag van ophalen.  Wij verhuren alleen per hele week, en in het hoogseizoen per 2 weken. Alleen last-minute zijn losse dagen te boeken.

Waarom een campervakantie? 
Als u met een camper op pad gaat, bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. U hebt uw vakantiehuis, en daarmee uw persoonlijke spullen en etenswaren, altijd bij u. En is het slecht weer op uw locatie, dan vertrekt u gewoon richting de zon.

Welke camper past bij u? 
Er zijn verschillende campertypes te huur. U kunt ervoor kiezen een camper te huren die precies past bij het aantal personen van uw reisgezelschap, maar als u meer comfort of ruimte wilt, ga dan voor een maatje groter of luxer.

Rijden met een camper, kan ik dat wel? 
Rijden met een camper is door de grotere afmetingen anders dan met een personenauto. U kunt, als u dat wenst, langskomen voor een proefrit in een van onze huurcampers. U zult zien dat het overzicht en rijcomfort uitstekend zijn. Standaard heeft de huurcamper al grotere spiegels en een achteruitrijcamera (alleen de 2-en 4 persoons camper). Voor het achteruit rijden met de camper raden wij aan om uw passagier uit te laten stappen om te kijken of alles goed gaat.

Omgaan met een camper, kan ik dat wel? 
Instructies maken dingen bruikbaar! Voor vertrek krijgt u van ons een mondelinge toelichting voor een goed gebruik van de camper. Verder ontvangt u voor aanvang van de huurperiode een handig instructieboek. Als u dit doorleest, bent u goed voorbereid.

Waar kan ik het beste overnachten met de camper? 
In Europa kunt u kiezen om te overnachten op een camperplaats, een camping, of in de vrije natuur. Camperplaatsen zijn parkeerplaatsen op mooie locaties waar u gratis of tegen een kleine vergoeding kunt overnachten. Zij hebben meestal enkele voorzieningen als een afvallozing en een watertappunt. Op de camping staan is het meest geschikt als u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen of een wasserette. Verder is er voor kinderen vaak wat vertier te vinden. Wildkamperen is in sommige landen toegestaan. Daar zet u uw camper op de mooiste plekjes en geniet u van de vrijheid.

Boodschappen doen of de stad in, gaat dat wel met een camper? 
Bij de meeste grote supermarkten is parkeren met een camper geen probleem. Zorg in ieder geval dat u uw boodschappen hebt gedaan voordat u zich settelt op de overnachtingsplaats. In de stad zijn niet alle parkeerplaatsen ingesteld op campers. U zult dus soms wat verder van het centrum af moeten parkeren. U kunt er ook voor kiezen om de stad te bezoeken met het openbaar vervoer of de fiets.

Een camperreis maken, hoe doe ik dat? 
Als u een camperreis gaat maken, kunt u ervoor kiezen een bestemming te bepalen en de reisroute open laten. Er is dan ruimte voor uitstapjes tijdens de reis en een wisselende snelheid van reizen. Als u een bepaald gebied wilt verkennen, reist u er het beste in een keer naartoe. Vervolgens reist u dan door het gebied in kleinere etappes. De manier en snelheid van reizen is afhankelijk van de reisduur en wat uw interesses zijn. Plan ook enkele rustdagen, bijvoorbeeld in het weekend.

Wat te doen bij pech of schade onderweg? 
Ons jong en goed onderhouden wagenpark is erg bedrijfszeker. Voor schade of een technisch mankement tijdens uw vakantie hebben wij een uitstekende pechhulpservice. Deze helpt u in korte tijd weer op weg. Mocht de camper niet binnen 4 dagen te repareren zijn, dan wordt er voor een vervangende en vergelijkbare camper gezorgd.

Als u nog vragen heeft, stuur ons dan een email of bel ons! 085-4019880

Kies een periode
Week Prijs
Beschikbaar Bezet