Onbeperkte
kilometers
Uitgebreide
basisinventaris
Vervanging
bij pech of schade

Toyota Proace camper bus

  
Een buscamper op basis van de Toyota PROACE LERINA voor de liefhebber van compact maar luxe kamperen.  De naam Lerina verwijst naar de Îles de Lerins in de Franse Riviera en een zonnig, zuiders gevoel is bij deze buscamper gegarandeerd!
 
De Toyota Procace Lerina buscamper staat klaar voor lancering op de Nederlandse markt (medio maart 2019). Toyota levert in deze buscamper een pop-up dak zoals we van kampeerbusjes gewend zijn. Dat zorgt voor een veel extra ruimte en deze kan gebruikt worden voor zowel stahoogte als een twee-persoons-bed. Een keuken met koelkast van 25 liter inhoud, een watertank en een geïntegreerd kookstel zijn allemaal aanwezig in deze hoogwaardig afgewerkte buscamper.
 
Om de ruimte helemaal bruikbaar te houden worden de voorstoelen draaibaar, zodat ze naar de leefruimte achterin gedraaid kunnen worden. De achterbank kan in nóg een twee-persoons-bed omgetoverd worden en kan ook vooruitgeschoven worden om met de bagageruimte te variëren. Een luifel met geïntegreerde LED verlichting en een 100W zonnepaneel om de accu op te laden zijn op het dak gemonteerd.
 
Het geheel wordt aangedreven door de sterkst leverbare motorisering, een 177pk diesel met automaat. En dat zorgt voor de perfecte rijeigenschappen voor zowel de snelweg als door de bergen. Verder is deze Proace Lerina voorzien van een rijke standaarduitrusting zoals een geïntegreerde navigatie, climate control en alle denkbare veiligheidsvoorzieningen die je op normale personenauto zou verwachten.
 
Bent u geinteresseerd om de Toyota Proce Lerina buscamper te huren( of te kopen), laat dan een bericht achter via ons contactformulier. We sturen u dan gelijk informatie over prijzen en beschikbaarheid toe
De lancering van deze Toyota Proace Lerina buscamper staat gepland voor medio Maart 2019. De camper word in de markt gezet door Toyota van Gent, dé Toyota-dealer in Ede, Veenendaal en omstreken. 
 
Bent u geinteresseerd om de Toyota Proce Lerina buscamper te huren( of te kopen), laat dan een bericht achter via ons contactformulier. We sturen u dan gelijk informatie over prijzen en beschikbaarheid toe
Op de verhuur zijn onze algemene huurvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden
 Ik ben geïnteresseerd in een Toyota Proace camper
*Uw naam:
*Telefoonnummer:
*Emailadres:
 Verdere vragen / opmerkingen